De ce oamenii ascultă muzica?

Muzica a fost cunoscută încă din perioada preistorică. Asta face parte din viața noastră. Unii dintre noi nu ne putem imagina nici măcar o singură zi fără a asculta radioul. Pentru mine, muzica este doar distracție și o modalitate foarte bună de a-mi exprima emoțiile.

Cred că popul este de departe cel mai popular gen muzical. Melodia și ritmul sunt foarte simple și oamenilor le place. Majoritatea melodiilor pop se concentrează pe teme simple, cum ar fi iubirea, prietenia și distracția. Textul nu ar trebui să fie prea complicat. Prin urmare, mulți oameni se plâng că, de fapt,  nu au nimic de-a face cu arta reală. În plus, muzica pop, puteți spune, ca este un bestseller. Unii oameni ar putea întreba: „Poate muzica pop să rămână în viață ?”. Popul este cel mai venerat tip de muzică, în acest moment și cred că acest lucru nu se va schimba în viitorul apropiat. Ce este și mai interesant, muzica pop are un impact enorm asupra comportamentului și stilului de viață al adolescenților. În plus, muzica pop este folosită în publicitate destul de des. Muzica gratuita   puteți descărca pe site-ul mp3-tunes.org unde puteți vedea aproape toate piesele de pe internet !

Există câteva tipuri neconvenționale de muzică, cum ar fi jazz sau punk rock. De ce aceste genuri nu sunt atât de populare? În primul rând, acestea nu sunt menite să fie populare. Acest tip de muzică a ieșit din subteran și nu dorește să depindă de piață, deși multe grupuri alternative au obținut multe și au devenit de succes comercial.

Dar unde putem descarca aceasta muzica gratis sau cu zic americanii „free mp3 downloads” ?

Eu am optat pentru saitul  mp3-tunes !

Deși numărul de piese ale „mp3-tunes.org” este încă inferior serviciilor străine, saitul are multe avantaje. În primul rând, cea mai bună bază de date cu melodii în orice limba în rândul tuturor analogilor, precum și un consum redus record de trafic.

Din neajunsurile serviciului, observăm cache-ul slab (numai până la sfârșitul piesei curente) și absența abonamentelor .

Rezultatul: consumul de trafic este minim, dar playerul lasă  de dorit.

Caracteristicile serviciului:

  • o gamă largă de muzica
  • cea mai bună bază de texte de cântece .

 

În cele din urmă aș vrea să menționez că fiecare are propriile preferințe.  În plus, îmi place să ascult muzică pop la petreceri. Când vreau să mă calmez, voi pune un disc cu melodii clasice în CD player-ul meu. Practic, totul depinde de starea de spirit. Evident, adolescentii ar prefera sa asculte R & B sau pop, dar inca mai exista tineri care prefera sa mearga la un concert de jazz decat sa danseze intr-un club. Avem dreptul de a avea propriul gust și nu contează cât de vechi suntem.