Nava de croaziera aflată în primejdie în Norvegia

În prezent, nava este ancorată și nu se mișcă.

Evacuarea oamenilor din linia norvegiană Viking Sky, care și-a pierdut cursul, continuă. Acest lucru a fost declarat de salvatori. Pe navă sunt aproximativ 1500 de persoane, majoritatea fiind turiști din Marea Britanie și din SUA.

Cadre care amintesc de filmul „Titanic”: vasul este inundat cu apă, mobilierul și mâncărurile se rostogolesc din cauza unei rulouri puternice. Dar, din fericire, în cazul feribotului Viking Sky nu este atât de dramatic. Din fericire nu sunt victime ajutorul sosind la timp.

Evacuarea durează mult, deoarece din cauza valurilor puternice este imposibil de lansat barcile de salvare pe apa. Oamenii pot fi salvați doar cu elicopterele care pot duce maxim 20 de persoane.

Avem 915 pasageri și 458 angajați. Totul este complicat din cauza condițiilor meteorologice – vânt puternic. Prin urmare, nu putem sta vertical, pentru a putea lansa în siguranță bărci în apă „, a declarat membrul echipajului Aman Muldașev.

Pe feribot există aproximativ 1300 de persoane. Majoritatea sunt turiști în vârstă din Regatul Unit și din SUA. Noaptea a fost lungă pentru ei.

În prezent, nava este ancorată și nu se mișcă.

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.