În Malaga un copil a căzut într-o mină de 100 metri

Băiatul a căzut într-o groapă de aproximativ 100 metri

Duminică, 13 ianuarie, Julen Rosello a mers la picnic cu familia sa lângă Malaga, când a căzut în mină. Hulen a căzut într-un izvor de aproximativ 100 de metri adâncime și de 25 cm lățime lângă orașul Malaga. 

Întreaga Spanie urmărește operațiunea de salvare, dar încercările salvatorilor, pompierilor și soldaților din Garda Națională de a ajunge la copil au fost până acum nereușite.

Salvatorii sugerează că băiatul era blocat la o adâncime de 80 de metri. Puțin mai sus, au găsit o pungă de dulciuri. Săpând gaura îngustă este riscant, așa că inginerii încearcă să sape o gaură paralelă. Starea copilului nu este cunoscută.

Companiile private care se specializează în tuneluri de foraj și de asezare au aderat, de asemenea, la operațiunea de salvare.

Părinții persoanei dispărute locuiesc într-un cort lângă locul operației de salvare, așteptând știri. Numai în a patra zi au fost convinși să se întoarcă acasă pe puțin timp pentru a face un duș și pentru a-și schimba hainele. Psihologii lucrează cu familia: părinții lui Yulen și-au pierdut primul copil acum 1,5 ani. În mai 2017, fiul lor cel mare, Oliver, a murit de un atac de cord. Avea doar trei ani.

Experții cred că copilul ar putea să rămână în viață dacă a căzut în buzunarul de aer sub pământ. Căutările lungi reduc șansele unui rezultat fericit.

„Nu o să ne oprim pentru un minut până nu îl salvăm pe copil. Nici una dintre echipe nu se îndoiește că îl vor scoate. Sperăm că este în viață „, a declarat deputatul Maria Games din cadrul Guvernului din Málaga.

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.