Eforturile de salvare revin pentru supraviețuitorii barajului din Brazilia, pe măsură ce numărul de morți atinge peste 50

Un al doilea baraj amenință să se prăbușească în Brazilia după prăbușirea uneia de vineri, ucigând cel puțin 58 de persoane

Autoritățile din Brazilia au reluat, duminică, eforturile de salvare pentru potențialii supraviețuitori de la un colaps devastator al barajului, care a ucis cel puțin 58 de persoane și a lăsat până la 300 de persoane dispărute.

Barajele sunt deținute și exploatate de cea mai mare companie din Brazilia de minereuri de fier Vale SA. Când barajul a căzut vineri, a îngropat locuitorii de mai jos în noroi și nisip din mina, iar mulți care au pierit erau muncitori la mina însăși.

Întrucât eforturile de salvare intră în a treia zi, speranța este în scădere, iar emoțiile sunt ridicate, deoarece posibilitatea de a găsi supraviețuitori se diminuează.

Respondenții de urgență s-au grăbit în zonă după prăbușire, care a avut loc în timp ce minerii își mâncau masa de prânz vineri. Elicopterele scot localnicii din regiunea afectată de noroi.

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.