Samsung Galaxy S10 a aparut in primele poze !

La sfârșitul acestei săptămâni, au apărut mai multe fotografii și randări ale lui Samsung Galaxy S10, smartphone-ul   de la vânzătorul din Coreea de Sud. Dispozitivul va debuta în februarie 2019 și în prezent se află în curs de testare finală înainte de lansarea producției de masă. Cele două fotografii prezintă un smartphone cu o cameră triplă principală. 

În același timp, insiderul Ice Universe a publicat o renderare a unui   gadget cu o cameră dublă din spate. Probabil vorbim despre versiunea de bază Galaxy S10 sau versiunea Lite, iar fotografia de mai sus arată modelul Galaxy S10 Plus.

Pe cind insiderul Steve Hemmersoffer, cunoscut sub numele de pseudonim OnLeaks, a publicat imagini și videoclipuri ale Samsung Galaxy S10 Plus. Judecând după ele, fotografiile recente ale smartphone-ului erau reale, iar acum dispozitivul poate fi văzut în detaliu din toate părțile. Cea mai neobisnuita este amplasarea camerelor din fata.

În funcție de regiune, smartphone-ul va fi echipat cu un procesor Exynos 9820 sau Snapdragon 8150. În configurația minimă, vor fi instalate 6 GB de memorie RAM și o unitate de 128 GB. Diagonala afișajului va fi de 6,4  iar capacitatea bateriei încorporate este de 3700 mAh.

Samsung Galaxy S10 Plus va fi prezentat la începutul anului viitor. Este de așteptat ca împreună cu el să prezinte modelul obișnuit Galaxy S10 și un alt model de top .

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.