Unde obtinem backlink-uri pentru site ?

Salut ! Asta-zi vom discuta unde putem cumpara obtine backlink-uri calitative si ieftine!

Backlink este un link pe care un website il primeste de la un alt website. Cumpărarea de linkuri pentru site este unul dintre cele mai controversate subiecte din SEO. Cu toate acestea, acesta este unul dintre cele mai active instrumente de promovare a site-ului. Desigur, dacă știți cum să o utilizați;)

Daca cautam pe google atunci cu greu gasim un service sau un site unde putem achizitiona aceste backlink-uri iar daca le gasim atunci pentru un link calitativ trebuie sa platim in jur de 20 -30 $ pe luna . Daca cumparam 10 sau 20 de linkuri atunci ajungem la cheltuieli considerabile . Ei bine am gasit citeva saituri autoritare unde putem procura linkuri cu 30 sau 40 DA (Domain Autority) la un pret bun adica pe un link calitativ vom plati de la 1$ – 10$ maxim . Personal mam folosit de unele dintre aceste servicii si intradevar functioneaza! 

Sape.ru/en   – Este un serviciu rusesc insa are si limba engleza si se poate de achitat si cu cardul , ceea ce este foarte comod ! Pe el gasesti linkuri .ro .com .net etc .  Este,  un serviciu pentru cumpărarea limkuri-lor automată. Acum sa extins gama Sape, aici puteți cumpăra link-uri , comunicate de presă, publicații PR etc.

Deasemenea putem obtine si link-uri gratuite , ceea ce presupune o munca enorma insa uneori se poate dovedi eficienta. Va urez succes ! Daca aveti intrebari lasatile in comentarii , va voi raspunde cu drag !

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.