Samsung Galaxy Note 9

nor

Caracteristici

Samsung Galaxy Note 9 este aproape la fel ca predecesorul sau, dar poate oferi multe avantaje. În primul rând, noul dispozitiv a devenit mai compact, cel puțin în înălțime. În al doilea rând, dimensiunea ecranului a crescut de la 6,3 inchi la 6,4 inci. În al treilea rând, capacitatea bateriei a crescut de la 3300 mAh la 4000 mAh. De asemenea, poate fi remarcat faptul că marca S Pen are acum un modul Bluetooth, datorită căruia poate fi folosit ca panou de control la distanță.

Ca platformă folosită Galaxy S9 Plus. Astfel, noua serie de notebook-uri Galaxy a fost dezvoltată pe baza procesorului Exynos 9810, care este echipat cu miezul video Mali G71-MP18. În AnTuTu această combinație vă permite să înscrieți 249.276 de puncte. Specificații Samsung Galaxy Note 9, cum ar fi, RAM și built-in s-au schimbat în bine. Acum, cea mai ieftină configurație are la bord 6 GB de RAM și 128 GB de ROM. Iar cele mai scumpe – 8 GB de RAM și 512 GB de ROM. Prețul smartphone-ului, în ciuda upgrade-ului pentru unitate, rămâne același: minimul va trebui să plătească 17299 lei.

Judecând după recenzii, datorită noului sistem de răcire, telefonul se încălzește mai puțin. După dezasamblare, un tub mai mare era în interior și apa obișnuită era folosită ca fluid de răcire. Dintre minusuri, puteți evidenția incapacitatea camerei de a fotografia HDR-video.

Apropo, ambele module ale camerei principale au o rezoluție de 12 megapixeli, cu toate acestea au o diafragmă diferită: f / 1,5 pentru cea principală și f / 2,4 pentru cea suplimentară. Acesta poate supăra încă un mic număr de modificări în design. Iar diferența principală dintre noul Note Samsung 9 și predecesorul său este scanerul de amprentă digitală, care sa mutat sub camera foto din spate.

Acest dispozitiv este mai greu în utilizare în ​​comparație cu Note 8 / S9 +, dar  nu este nimic teribil sau ceva care să te împiedice să îl folosești. De asemenea, în mod tradițional pentru Samsung, se folosește standardul de protecție IP68, dispozitivul poate supraviețui sub apă, poate fi luat cu dvs. la piscină sau la mare. O astfel de protecție împotriva apei nu este o garanție absolută că nu se va întâmpla nimic, dar, de obicei, totul se termină bine, mai ales dacă nu ați bătut telefonul înainte și stresul său nu este compromis.

Locația comenzilor nu sa schimbat, în partea stângă – un buton de volum asociat, puțin mai jos – butonul Bixby (nu interferează în nici un fel, puteți utiliza, puteți ignora, puteți reassigna la o altă acțiune), pe partea dreaptă – butonul pornit / oprit.

În partea de sus este un slot pentru cartele SIM și un card de memorie (este din nou combinat, adică fie două carduri nanoSIM, fie o cartelă de memorie și o cartelă SIM). În modelele mai tinere, Samsung punea sloturi si puteți folosi toate cardurile dintr-o dată și este o rușine că acest lucru nu este valabil în prezent. Din conversații ne-am dat seama că aceasta este o cerință a operatorilor, nu doresc posibilitatea de a utiliza două cartele SIM, ei cred că majoritatea va pune un card de memorie. Prezumție naivă care ne limitează la oportunități. Am încercat să folosesc un sandwich de uz casnic, care depășește această limitare (două cartele SIM, dintre care una este lipită de microSD), dar nu a funcționat în acest dispozitiv (deși a funcționat pe S8).

Samsung Galaxy Note 9 (SM-N960F / DS)

În partea de jos există un conector de 3,5 mm (nu a plecat nicăieri, deși au existat mulți profeți și schelete care sunt siguri că Samsung va copia abordarea Apple, dar nu înțeleg de ce compania ar fi trebuit să facă acest lucru, deoarece acest lucru este o prostie, dar acolo este cel puțin aplicabil în viitor pentru a crește suprafața ecranului la maximum, acum nu este, de asemenea, necesar). Există, de asemenea, un conector USB de tip C, precum și microfonul principal. În total, în dispozitiv există trei microfoane, sistemul de reducere a zgomotului funcționează perfect, iar microfoanele sunt utilizate și în aplicația Dictaphone, unde puteți înregistra interviuri, adică sunt direcționate.

Difuzoarele din acest dispozitiv, precum și din S9 +, sunt stereo, adică difuzorul de pe partea inferioară se termină cu o pereche de vorbire. Acest lucru este bun, pentru că vizionarea unui film este mult mai bună decât în ​​Nota 8, volumul este mai mare. Dar nu există practic nici o diferență față de același S9 + în acest aspect.

În partea inferioară există un conector pentru S pen, este imposibil să introduceți un pix cu partea greșită, aici, la fel ca în nota 8, există o protecție a prostului. Vom vorbi despre S Pen separat, doar rețineți că stiloul nu cade în buzunar, nu există clicuri accidentale. Uneori pare puțin, pentru că are un buton și poate fi apăsat dacă aveți multe buzunare în buzunare.

Samsung Galaxy Nota 9 (SM-N960F / DS)
Samsung Galaxy Nota 9 (SM-N960F / DS) Samsung Galaxy Nota 9 (SM-N960F / DS)
În comparație cu Nota Galaxy 8

Panoul frontal cu laminare completă, dispozitivul se joacă în lumină, plus adăugăm Always On Display cu orice imagine. Modelul pare interesant. Indiferent de culoarea pe care o alegeți, panoul frontal va fi negru. În Rusia apare inițial un aparat de trei culori – negru (clasic, dar mai degrabă plictisitor), albastru (aparat frumos) și cupru (un fel de bronz bogat și nobil). Am dispozitive de două culori, albastru și negru, pe care le puteți vedea în recenzie. Mai mult ca albastru, este mai frumos. Dispozitivul liliac al dispozitivului este disponibil pe alte piețe, nu este rău pentru fete. Putem să apară mai târziu.

Samsung Galaxy Nota 9 (SM-N960F / DS) Samsung Galaxy Nota 9 (SM-N960F / DS) Samsung Galaxy Nota 9 (SM- N960F / DS) Samsung Galaxy Nota 9 (SM-N960F / DS) Samsung Galaxy Nota 9 (SM-N960F / DS)
Rețineți că culoarea S pen este de asemenea diferită de culoarea carcasei, în negru este negru, în albastru este galben strălucitor, în cupru este bronz. Galben se potrivește starea mea de spirit, se pare mai luminos și mai elegant.

Samsung Galaxy Nota 9 (SM-N960F / DS) Samsung Galaxy Nota 9 (SM-N960F / DS) Samsung Galaxy Nota 9 (SM- -N960F / DS)
Senzorul de amprentă digitală a fost transportat sub unitatea de cameră de pe panoul din spate (anterior, era pe partea laterală a camerei). Locația nu joacă un rol important pentru mine, deoarece folosesc deblocarea pe față și iris. Dar pentru cineva, un senzor în acest loc este vital, de regulă, aceia care nu au folosit niciodată Note.

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.