Top 10 aplicații pe care trebuie să le aibă fiecare

Echipamentul de bază al smartphone-ului include nu numai aplicații preinstalate, ci și cele pe care le puteți descărca gratuit de pe Google Play, inclusiv sub formă de fișiere APK. Acest articol este pentru cei care tocmai au un smartphone cu sistemul de operare Android.

11. Mp3-bits

Recent am descoperit acest minunat instrument de descarcare musica. Imi place piesele cinta la rind una dupa cealalta , nu este neaparat necesar ca sa descarcati muzica , se poate de ascultat si online : Link :  https://mp3-bits.com/

10.Clean Master

Clean Master elimină fișierele neutilizate de pe telefonul dvs. smartphone – pentru a vă menține ordinea și pentru a scăpa de gunoiul care devorează memoria dispozitivului dvs. Android. Utilitarul va elibera memoria cache a aplicației, precum și va elibera memoria din aplicațiile care nu sunt folosite. De asemenea, există o funcție de analiză a performanței dispozitivului și a fișierelor de pe cardul SD. În versiunea completă a programului este adăugat și antivirus.În plus, aplicația are funcția AppLock, cu care puteți bloca accesul la Facebook, SMS, contacte, galerie foto, precum și la orice alte aplicații.

9. AirDroid

Cu AirDroid, puteți să vă sincronizați dispozitivul Android cu un computer personal fără fir. Singurul lucru de care aveți nevoie pentru aceasta este versiunea corespunzătoare a programului pe PC.

8. Adobe Reader

Cu versiunea Android a documentelor „Adobe Reader” în format PDF, puteți deschide și vizualiza acum pe orice telefon și tabletă PC cu sistemul de operare Android.

7. MAPS.ME

Pachetul gratuit „MAPS.ME” vă va ajuta la planificarea unei călătorii de la locația curentă la gară, stație de metrou, o anumită adresă sau alt loc de interes.

6. Snapseed

Snapseed este o aplicație pentru optimizarea imaginii versatile, potrivită atât pentru începători, cât și pentru fotografi cu experiență.

5. TripAdvisor

Pentru a evita intrarea într-un hotel care vă va dezamăgi, verificați în prealabil numeroasele evaluări ale utilizatorilor din aplicația TripAdvisor. Puteți alege nu numai hoteluri. Aici veți găsi raitinguri la restaurante, precum și alte activități de agrement.

4. Gismeteo lite

Cu aplicația gratuită Android Gismeteo lite, veți fi conștienți de situația vremii din regiunea dvs. și de prognoza pentru 10 zile. Folosind funcția de poziționare GPS, veți ști imediat unde vă aflați.

3. Dropbox

Serviciul online Dropbox oferă gratuit 2 GB de spațiu pe disc în Internet pentru a le utiliza de oriunde. Inclusiv, desigur, și cu telefonul mobil.

 2. ES Explorer

„ES Explorer” – unul dintre cei mai buni manageri de fisiere pentru Android. În plus, sunt incluse următoarele funcții: copiere, tăiere, mutare, imagini miniatură, selecție multiplă, editare text, gestionare program, căutare, lucrul cu arhive ZIP și acces la serverul FTP.

 

1. TubeMate YouTube Downloader

TubeMate YouTube Downloader vă permite să descărcați videoclipuri YouTube pe orice dispozitiv Android. Este, de asemenea, posibilă descărcarea fișierelor MP3.

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.