Un câine a trezit o fată dintr-o comă lunga

O femeie americană în vârstă de 19 ani a intrat într-un accident în iulie, după care a căzut într-o comă, dar câinele ei Fergie a salvat-o.

Americanca de 19 ani din Florida, Farra Fox din iulie a fost într-o comă. Fetița a căzut într-o comă din cauza unei leziuni traumatice la creier într-un accident de mașină. Doctorii au făcut tot ce au putut, dar nu au existat îmbunătățiri, iar prognozele au fost dezamăgitoare.

Farra nu sa mișcat, nu a reacționat la nimic. Și la începutul lunii august, prietena ei, Mary Cullinan, a venit la secție, și nu una. A adus cu ea terapeutul Fergie.

– Câinelui i se permitea să se culce în același pat cu Farra, și ea era acolo toată ziua, culcată pe ea și din când în când îi lingea mâna. iar seara doctorul care o lecuia pe Farra mia sunat și mi-a spus ca fiica mea a ieșit dintr-o comă, spune mama fetei.

Câinele ei Fergie (un reprezentant al rasei hipoalergenice, un amestec de labrador și un pudel) a „lucrat” ca terapeut de câțiva ani, ajutând persoanele cu tulburări psihice și diverse leziuni să se refacă.

Adevărat, mama lui Farra i-a fost greu să spună: ieșirea fiicei din comă este meritul câinelui sau pur și simplu a venit timpul să se trezească. „Dar faptul că după această zi starea fiicei mele sa îmbunătățit semnificativ”, afirmă femeia, crezând că a apărut o legătură specială între câine și Farra.

În ceea ce privește medicii participanți, ei au numit povestea mistică. Farrah a venit la simțurile ei, dar pentru moment nu putea să vorbească nici să meargă. Dar Fergie continuă să viziteze fată, așa că părinții ei speră să-și revină.

 

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.