Celsea livescore match

Astăzi am găsit cel mai bun site de livescore!

Chelsea și-a aruncat primele puncte ale sezonului duminică, în timp ce West Ham a ținut echipa lui Maurizio Sarri la o remiză de 0-0 la stadionul de la Londra.

Chelsea a câștigat toate cele cinci meciuri din Premier League înainte de sfârșitul săptămânii, mergând cu Liverpool, care a câștigat din nou sâmbătă pentru a câștiga șase victorii din șase.

Vizitatorii au dominat posesia la domiciliu cu rivalii lor din Londra, dar nu au reușit să creeze multe șanse clare și au trebuit să se ocupe de amenințarea constantă a West Ham-ului asupra pauzei.
Olivier Giroud a câștigat bătălia cu Alvaro Morata pentru un punct de plecare în față pentru Chelsea, păstrându-și locul pentru al doilea meci din Premier League succesiv.

Dar Marko Arnautovic, principalul gol al echipei West Ham în acest sezon, a ratat după ce nu a reușit să se redreseze din cauza unui accident pe care la susținut săptămâna trecută împotriva lui Everton.

Chelsea sa bucurat de mai mult de 70% din posesia în prima repriză, dar West Ham a fost periculos atunci când au reușit să izbucnească, Michail Antonio dovedind o mână reală.

Acasă a jucat bine cu amenințarea lui Willian și Eden Hazard, iar Giroud – ales pentru amenințarea sa fizică – sa străduit să facă o impresie mare asupra jocului.

Francezul a fost înlocuit cu 20 de minute în a doua jumătate de către Morata, care sa apropiat de ruperea momentelor de impas după ce a venit doar pentru a vedea că Lukasz Fabianski a tras un stop uimitor din apropiere.

Dar, cu aproximativ 13 minute pentru a merge West Ham a avut o șansă minunată de a câștiga meciul, atunci când Yarmolenko fără marcaj a condus doar la mare post după o cruce de Robert Snodgrass.

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.