Mireasa s-a distrat la nunta până la fracturi

Britanca au dansat atât de tare la propria sărbătoare că a rupt ambele picioare, dar totuși a dansat.

Lindsey Henderson de la British Birmingham, s-a distrat la propria nuntă în Grecia pe Santorini sâmbăta trecută. Dansa cu atâta bucurie și energic că și-a rupt ambele picioare. Însă cel mai interesant lucru este că aceasta nu a oprit-o.

-Numai a doua zi, când am început să merg, puțin straniu îndoind piciorul stâng, m-am gândit că ceva nu merge bine. Dar m-am gândit că era o întindere „, a mărturisit fata.

Însă care a fost mirarea ei când a aflat de la medic că aceasta este o fractură. Cel mai teribil lucru a fost că mireasa va trebui să petreacă șase săptămâni cu picioarele în gips, din cauza căreia a fost necesar să amâne luna de miere în Barbados timp de aproape un an, scrie ediția britanică The Sun.

Potrivit tinerei soții, la sărbătoarea ei ea nu a băut nici un gram de alcool – deoarece voia să-și amintească nunta în cel mai mic detaliu. Dar melodiile mele preferate mi-au înfierbântat sângele mai tare decât alcoolul. Ei bine, și, aparent, o stare de bucurie deosebită a miresei, care se căsătorește în cele din urmă.

Lindsay și Sean Henderson s-au întâlnit în sala de gimnastică în 2013. Numai în 2018 ei au decis să-și formalizeze relațiile. Cu toate acestea, după un astfel de incident, fată nu-și pierde fericirea, pentru că mult timp își va aminti cea mai importantă și mai bucuroasă zi din viața ei.

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.