Un pitbull a salvat viața unei fete de doi ani dispărută cu autism

Se crede că câinele a protejat un copil care suferă de autism, o fată de această vârstă și într-o astfel de stare ar putea fi expusă riscului de orice pericol. Și așa cum spune bunica, în jur sunt coioți și șerpi.

Un pitbull a salvat viața unei fete de doi ani dispărută cu autism

Charlie Campbell, în vârstă de doi ani, a dispărut marți, 5 iunie, în jurul orei 10:00, de la casa bunicii sale din Liban Junction, Kentucky. Pitbull pe nume Penny a dispărut împreună cu fata.

Autoritățile și voluntarii și-au pierdut drumul, căutând prin cartierele și pădurile din apropiere în căutarea unei fetițe cu autism și a cățelului ei. Din fericire ei au găsit copilul în viață și sănătos după 36 de ore, nu departe de casele vecine, scrie Mirror.

Familia este sigură că cel care a salvat fetița este câinele care a rămas tot acest timp cu ea. Bineînțeles, toate astea pot fi o coincidență extraordinară, dar pitbulul s-a întors acasă la doar câteva minute după ce Charlie a fost găsită.

„Aceasta este eroina noastră”, spune bunica fetei, Beth Campbell. „Când amândoi au dispărut, mi-am dat seama că câinele nu-mi va părăsi micuța până nu se întorc acasă”.

Se crede că câinele a protejat un copil care suferă de autism, o fată de această vârstă și într-o astfel de stare ar putea fi expusă riscului de orice pericol. Și așa cum spune bunica, în jur sunt coioți și șerpi. Toată lumea este surprinsă de faptul că fata a reușit să se întoarcă acasă nevătămat. În timp ce se află în spital, sănătatea și viața copilului nu sunt în pericol. Poliția efectuează o investigație aprofundată a motivelor dispariției fetei.

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.