Top 5 animale drăgălașe care pot să vă omoare

La toți ne place să admirăm natura și să privim animalele drăgălașe. Însă sunt unele animale care par să fie drăguțe dar în realitate pot să vă provoce chiar moartea. Astăzi vom vorbi despre 5 animale drăgălașe care pot să vă omoare.

1. Leopardul de mare

Aceste animale arată așa de drăguț încât nu se așteaptă din partea lui niciun pericol. La urma urmei ei pot chiar și să zâmbească gurile lor sunt îndoite în sus și pre că ei chiar se zimbesc. Leopardul de mare are o dietă variată. Ei mănâncă: krill, diferite tipuri de pești marini, mamifere marine și chiar pinguini imperiali. în principiu ei pot mânca orice și ar trebui să țineți minte de aceasta când o să doriți să înotați cu aceste animale drăguțe. A fost un caz când un leopard de mare a tras la fund pe un biolog la adâncimea de 60 m ceea ce a fost fatal pentru el.

2. Ursul Panda

Cine nu considera că panda este drăguț? Ei arată atât de nevinovați și neajutorați încât au devenit simbolul păcii și a bunătății. Însă este mai bine să nu te pui cu panda dacă încălcați teritoriul ei sau ea va simți un pericol panda poate să vă rănească serios. Panda artă fermecător însă ei sunt foarte puternici și au un de asemenea fălcile lor sunt foarte puternice. Dinții lor pot să vă rănească foarte tare de asemenea ei pot să vă urmărească un timp îndelungat, și aceasta cu siguranță mai mult decât o să puteți fugi dumnevoastră.

3. Furnicarul

Priviți ce glorios este furnicarul el nici măcar o furnică nu o v-a jigni, ups a ieșit o greșeală. Furnicarii arată destul de neglijenți și cu siguranță nu arată periculos, deoarece ei nu au nici măcar dinți. Ei se hrănesc de obicei cu insecte, citrice și avocado. Cum poate un așa animal să provoace traume unui om? Acum vă rog să trageți atenție la ghiarele lui, el le folosește pentru a-și săpa hrana și desigur el nu v-a rata șansa să le folosească pentru apărare. El poate provoca daune mari doar dintr-o singură lovitură. Ei au o vedere foarte slabă, așa că dacă îl veți speria el poate să vă taie cu cuțitele sale de buzunar. În anul 2014 doi vânători au ost uciși de un furnicar care se apăra.

4. Elefantul

În ciuda faptului că elefantul este una din cele mai mari și mai puternice animale de pe pământ noi dintr-o cauză oarecare le considerăm niște animale drăguțe. Și vorbind cinstit noi ne comportăm cu ei foarte rău. Poate că din cauza aceasta în ultimii ani sunt tot mai multe decese umane care sunt cauzate de atacurile elefanților. Aceasta arata ca o răzbunare planificată, și n uitați că elefanții țin minte tot. Ei sunt responsabili pentru aproximativ 500 de decese umane.

5. Peștele Fugu

Acest pește frumos este considerat cel mai periculos din lume după propria moarte. Probabil că ați auzit despre mâncarea populară japoneză care se numește fugu. Așa mâncare poate fi ultima din viața voastră dacă bucătarul va face măcar o mică greșeală când va elimina ficatul din pește. Problema e în aceea că ficatul acestui pește conține neirotoxin care este de o mie de ori mai puternic decât cianura de potasiu. Așa că dacă doriți să mâncați aceste bucate și să nu muriți ar fi bine să mergeți la un restaurant bun.

 

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.