Top 5 produse interzise dacă vrei să slăbești

Salut prieteni cu toții dorim sa avem un corp frumos și totodată sănătos. În acest articol vă voi arăta 5 produse interzise dacă vrei să slăbești.

1. Fursecurile

În această categorie includem chiar și Fursecurile de ovăz. Deoarece mulți cred că dacă sunt făcute din ovăz ele sunt și folositoare. Dar ar trebui să știi că 100 gr de fursecuri de ovăz se are mai mul de 400 de calorii. Aceasta înseamnă că 10 fursecuri de ovăz vor avea 1000 de calorii care vei avea nevoie de ore pentru a scăpa de ele.

2. Fast Food

Acesta este cel mai mare dușman dacă vrei să slăbești, deoarece de aceste mâncăruri este cel mai greu să scapi. În ele sunt o mulțime de calorii care se grăbesc să se pună în calitate de grăsime sub pielea ta. Aceste calorii greu se asimilează de organism și sunt periculoase, deoarece ele ajută la dezvoltarea celulelor de cancer și formează trombe.

3. Băuturile gazate dulci

Coca cola, Sprite, Fanta nu numai că aceasta este una din cele mai dăunătoare produse de pe pământ dar are și o mulțime de calorii. Dacă bei o Coca cola 0,8 l tu ai primit 340 de calorii de care nu ai nevoie dacă dorești să slăbești. În această categorie intră și sucurile, deoarece de obicei în magazine se vând sucuri în care sunt numai zahar și nimic folositor.

4. Pâinea albă

El intră în această categorie, deoarece în el nu sunt fibre din cauza că el trece multe stadii de prelucrare înainte de a ajunge în mâinile dumnevoastre. Și respectiv compoziția lui chimică este foarte mare. Și când îl consumi insulina din sângele vostru se mărește ceea ce oprește arderea grăsimilor. Nemaivorbind de ceea că 100 de grame de pâine albă are 250 de calorii. De aceea dacă ești obișnuit să mănânci în fiecare zi pâine albă ar i bine să treci la pâine neagră.

5. Băuturile alcoolice

Sunt multe motive pentru care tu nu trebuie să consumi alcool însă noi ne vom concentra doar la două dintre ele. Prima este aceea că alcoolul încetinește metabolismul, fiindcă 1 gram de alcool are 7 calorii aceasta aproape de două ori mai mul decât orice băutură dulce. Când alcoolul nimerește în organismul tău atunci toate procesele se reformă pentru a începe să descompună caloriile și să primească energie anume din alcool. Respectiv tot ce mănânci la masă se transformă în grăsime sub piele. Al doilea motiv este că scade testosteronul ceea ce duce la distrugerea mușchilor.

Deci prieteni acestea au fost 5 produse interzise dacă vrei să slăbești. La finalul acestui articol vă doresc să aveți o sănătate bună și un corp frumos.

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.