Regizor premiat ucis după ce a fost lovit de o girafă

Lovitura a venit fără avertisment, dar un purtător de cuvânt a spus că directorul a încălcat măsurile de siguranță. Ca urmare regizorul a fost ucis după ce a fost lovit de o girafă.

Regizorul de film Carlos Carvalho, care a câștigat un leu de la Cannes în 2003 pentru un anunț de serviciu public din Africa de Sud, a fost ucis după ce a fost lovit de o girafă.

Carvalho a fotografiat scene la cabana de safari din Africa de Sud, Glen Afric. El când sa hotărât să se apropie de o girafă pe nume Gerald, pentru a obține fotografii mai înguste ale animalului. Ei nu se simțeau amenințați pentru că Gerald girafa pur și simplu părea curios pe măsură ce făceau fotografii.

Van der Merwe stătea chiar lângă Carvalho, când girafa, aparent din nicăieri, se răsuci brusc în timp ce Carvalho se uita prin ocularul camerei. Carvalho a fost lovit deasupra urechii. Van Der Merwe a spus că, „l-a trimis să zboare în jur de patru sau cinci metri prin aer”.

Carvalho a fost dus la spitalul Milpark, un spital din Johannesburg. Dar a murit din cauza rănilor sale mai târziu în acea noapte.

Coincident, cu doar cinci minute înainte de incident, Carvalho ia cerut lui Van der Merwe să facă o fotografie cu el ca să-i trimită copiilor lui. Nu știa că ar fi ultima fotografie a lui Carvalho în viață.

„Știam că are o traumă severă a capului. Dar nu m-am gândit niciodată că va muri „, a spus Van der Merwe.

Între timp, un purtător de cuvânt al companiei Glen Afric a sugerat că Carvalho ignorase instrucțiunile de siguranță plecând de unul singur. Deoarece vizitatorii nu sunt meniți să se apropie de animale. Ea a spus: „Este doar un animal sălbatic uriaș și tipul nu a respectat regulamentul de siguranță. Sunt foarte tristă pentru familia lui. Dar nu sunt unul dintre acei oameni care învinovățește animalele „.

Cabana este, de asemenea, cunoscută sub numele de Brooker’s Farm și de cel puțin 40 de ani a fost o locație populară de filmare, utilizată pentru spectacole și filme. Este cunoscut cel mai bine pentru seria U.K. „Wild At Heart.”

Richard Brooker, a cărui familie deține loja, a declarat că girafa nu a fost considerată periculoasă și nu va fi omorâtă. „Gerald va rămâne la lojă. El nu a făcut nimic rău „, a declarat Brooker reporterilor la Telegraph.

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.