Explozia unei țigări electronice a luat viața unei persoane din Florida

Cel puțin două bucăți din e-țigara au pătruns în capul omului de 38 de ani, iar 80% din corpul lui a fost ars.

Tallmadge D’Elia a fost găsit mort la domiciliu la Sankt Petersburg, Florida, la 5 mai 2018, după ce țigara sa electronica său a explodat. Și ia a străpuns craniu și a stabilit un incendiu în acasă.

Primii respondenți au fost trimiși la casa lui D’Elia, în vârstă de 38 de ani, după ce un vecin a anunțat că a văzut flăcări ieșind pe fereastră. Pompierii care l-au găsit D’Elia au spus că cel puțin cea mai mare parte a corpului său a fost acoperită de arsuri. Ei bănuiau că e-țigara lui a fost cauza morții. deoarece leziunile pe față au indicat că ar fi putut exploda.

Raportul de autopsie al examinatorului medical de la Pinellas County a confirmat mai târziu că e-țigara care a explodat la ucis pe D’Elia și că 80% din corpul său a fost ars. Dispozitivul a explodat, trimițând cel puțin două bucăți (care au fost recuperate) în craniu.

D’Elia a fost un producător de televiziune la CNBC înainte de a se mută la St. Petersburg pentru a lucra ca freelancer.

Moartea a fost cauzată de un accident, iar cauza este menționată în raport ca „rană proiectivă a capului”. Smok-e Mountain este compania care a fabricat e-țigara.

FDA a declarat ca nu este clar ce cauzează e- țigările pentru a exploda. Deși este de obicei legata de baterie. Un raport al Administrației SUA privind incendiile a constatat că între anii 2009 și 2016 cel puțin 195 de incidente provocate de țigări electronice au provocat incendii. Din incidentele raportate, 133 au provocat răni 38 au fost severe. Mai mult de jumătate din totalul incidentelor incendiilor incluse au început în apropiere.

 

 

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.