Gestul plin de curaj al unei fete pentru un catel !!!

Stăpânii își plimbau animalele de companie pe țărmul unui lac înghețat, când brusc gheața sub un câine a crăpat.

Mai mulți proprietari de câini, printre care și Ben West, se plimba pe țărmul lacului Trout din Canada. Este un loc foarte popular pentru iubitorii de câini. Dintr-o dată, sub unul dintre căței, care trece prin iazul înghețat, gheața se sparge. Se pare că se simte apropierea primăverii, iar soarele a subminat această parte a lacului.

Toată lumea a început să cheme câinele, convingându-i să plece spre țărm. Printre care a fost proprietarul câinelui nefericit. Cățelul sa pierdut sau imediat a înghețat, dar nu a reacționat la strigăte, ci doar bătea neputincios din labe.

În acel moment, una dintre fetele care se plimba pe acolo, se repezi în apa înghețată și-l ajuta pe cățeluș să iasă pe gheața tare. Totul se încheie bine și aș vrea să sper că fată curajoasă, spre deosebire de proprietarul laș al cățelușului, nu va prinde pneumonie.

Video de o minunată salvare și o faptă curajoasă postată pe pagina sa din Instagram Ben West. Canada trebuie să-și cunoască eroii, mai degrabă eroinele, pentru că bărbații au dat doar comenzi, nu au îndrăznit să sară în apă.

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.