Cele mai bune Jeep-uri și crossovere

 

RANGE ROVER

Evaluarea mașinilor off-road 2015-2016 în segmentul premium a fost condusă de cel mai bun SUV, după opinia profesioniștilor Range Rover. Această mașină off-road premium are performanțe impresionante ale exteriorului și interiorului. Precum și caracteristici tehnice impresionante.

VOLKSWAGEN TOUAREG

Liderul răitingului publicat al SUV-urilor a devenit vehiculul off-road Volkswagen Touareg. Acest model a supraviețuit recent unui re-styling, în timp ce gama de unități a rămas același cu un potențial de 3-4,2 litri.Totodată toate centralele electrice au fost lucrate pe loc și reconfigurate, permițând reducerea consumului de combustibil al unei mașini off-road.

BMW X4

Cel mai bun SUV de dimensiuni medii din anul 2015, al cărui preț este cel mai echilibrat, a fost recunoscut BMW X4. Această mașină off-road este o copie redusă sau un frate mai mic al coupe-ului crossover BMW X6. Cu toate acestea, BMW X6, se distinge printr prezența sportivității suplimentare.

Linia unităților de putere este reprezentată de trei motoare pe benzină și trei motoare diesel. În timp ce este aproape similară cu echipamentul crossover-ului X3

SUBARU FORESTER

Cei care doresc să cumpere un jeep bun își pot opri atenția pe modelul Subaru Forester, care a câștigat în mod repetat o varietate de premii. Acest SUV de dimensiuni medii cel mai bun are un nivel decent de funcționalitate și confort, cel mai înalt nivel de siguranță activă și un sistem unic de acționare simetrică

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.