Cel mai înalt bărbat și cea mai mică femeie s-au întâlnit în Egipt

În Egipt a avut loc o întâlnire a două persoane implicate în Cartea Recordurilor Guiness.

Cea mai mică femeie și cel mai înalt bărbat din lume s-au întâlnit la piramidele egiptene la invitația consiliului turistic al țării.

În Cartea Recordurilor Guinness, cel mai înalt om din lume, a fost introdus un fermier de 35 de ani din Turcia numit Sultan Kosen. Înălțimea sa este de 2 metri 51 centimetri. Potrivit ziarului Metro, creșterea lui Kosen este rezultatul bolii. Și anume a tumorii pituitare, corpul său produce prea mult hormon de creștere. Totuși el susține că duce o viață normală și că îi place să se joace cu prietenii pe calculator.

Cea mai mică femeie din lume a fost recunoscută Joti Amji în vârstă de 24 de ani din India. Mărimea ei nu depășește 62 de centimetri. Ea suferă de o boală cum ar fi achondroplasia – o boală ereditară care duce la nanism datorită subdezvoltării oaselor. Cu toate acestea, acest lucru nu împiedică fată să ducă un mod de viață cu drepturi depline. ea apare în filme și participă la o emisiune reală. A participat chiar la filmarea seriei „Istoria americană a groazei”.

Recordmanii au fost invitați în Egipt, unde au participat la o expoziție foto pentru a atrage turiștii spre atracțiile țării.

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.