A fost publicat un videoclip despre uraganul din Olanda

Există deja rapoarte despre morți.

În timp ce iarna a ajuns în partea europeană a Rusiei – sub formă de zăpadă și o scădere a temperaturii, oamenii din Lumea Veche suferă de un adevărat uragan. O furtună puternică a lovit Olanda.

În această țară, s-a izbucnit o furtună puternică, cu rafale de vânt de până la 140 de kilometri pe oră. Clădirile au fost grav deteriorate și au perturbat mișcarea diverselor transporturi, inclusiv a trenurilor. Aeroportul Amsterdam Schiphol – unul dintre cele mai mari din Europa (în 2017, are al treilea cel mai mare număr de pasageri) – nu acceptă sau trimite temporar zboruri.

Ca rezultat al vremii nefavorabile, potrivit Ministerului de Interne al Olandei, din cauza copacilor căzuți, au fost uciși doi oameni. Moartea unei alte persoane este, de asemenea, presupusă a fi legată de furtună, dar poliția nu a stabilit încă circumstanțele morții sale, raportează „Medusa”.

Neliniște și în alte țări ale lumii vechi. În Belgia, a fost ucis cel puțin o persoană, iar în Gent, portul este închis. În Germania, în multe regiuni din cauza vântului furtunii, orele în școli sunt anulate. În statul federal din Renania de Nord-Westfalia, o comunicare feroviară a fost oprită. În România, o furtună de ninsoare a lăsat fără electricitate aproximativ 32 de mii de oameni …

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.