Top 5 jocuri pentru android

Fie că suntem mici sau mari toți iubim câteodată să ne relaxăm jucând un joc video. Astăzi vă v-om arăta top 5 jocuri pentru android.

1. Kingdom New Lands

Preț: Gratuit
Dimensiune: Depinde de dispozitiv
Versiune Android: 5.0 sau mai mare
versiunea jocului: 1.2.8

Ați vrut vreodată să vă simțiți îndrăzneți și, mai important, un rege bogat? Atunci acest proiect este pentru tine.Va trebui să explorați proprietatea voastră, însoțit de supușii loiali, pe care, în mod natural, trebuie să îi încurajați cu aur.Jocul este realizat în grafica pixel, și este de remarcat faptul că la un nivel ridicat, iar imaginea nu taie ochii. De asemenea, există o coloană sonoră excelentă, care te îmbie mai mult în călătoria tânărului rege.

2.Table Tennis Touch

Preț: 4,12 $
Dimensiune: aproximativ 303 MB
Versiune Android: 4.1 sau o versiune ulterioară
Versiunea jocului: 2.2.1230.1

Table Tennis Touch nu este singurul joc de ping-pong disponibil pe Android, dar poate fi numit unul dintre cele mai bune jocuri similare, în ciuda faptului că va trebui să plătiți 4,12 de dolari pentru acesta. Când îl porniții, veți afla că controalele sunt destul de simple, iar nivelul de precizie necesar este uriaș. Veți avea la dispoziție topspin, bexpin și sidepin-punch-uri cu lovituri cu rotație superioară, laterală și inferioară a mingii, precum și lovituri puternice.

3.Doodle Bowling

Pret: Gratuit
Dimensiune: aproximativ 126 MB
Versiune Android: 2.3.3 sau mai mare
Versiunea jocului: 2.0

Doodle Bowling nu este un joc cu o strategie profundă și nu vă va cere pricepere sportivă sau un interes real pentru sport în general. În schimbul unei astfel de lipsa de interes, Doodle Bowling vă va oferi câteva minute de divertisment, oferindu-vă posibilitatea de a participa în cadru cu cadru la un grafic primitiv, ca și cum ar fi creat de un student pe o foaie de notebook.

4.Rolling Snail

Pret: Gratuit
Dimensiune: aproximativ 75 MB
Versiune Android: 4.1 sau o versiune ulterioară
Versiunea jocului: 1.2.2

Uneori, simplitatea jocului poate face o impresie profundă, iar acest lucru se aplică la Rolling Snail, care poate fi descris ca un joc de desen fizic. Scopul este simplu: trebuie să duceți un melc unui obiect ușor ciudat (cum ar fi un portal) pentru a trece la nivelul următor.

5.Fieldrunners 2

Preț: 1,99 RON
Dimensiune: aproximativ 272 MB
Versiune Android: 4.0.3 sau o versiune superioară
Versiunea jocului: 1.2.1

Dacă doriți ca jocurile dvs. „Tower Defense” să fie un pic mai strălucitoare, dar la fel de diicile, Fieldrunners 2 merită descărcat, mai ales dacă ați pierdut jocul original care a fost lansat cu câțiva ani în urmă. Dar chiar dacă ați fi familiarizat cu prima parte, probabil că vă veți bucura și de continuarea acesteia.

În acest joc, cu grafica amuzantă de desene animate și hoardele nemiloase de dușmani cu capabilități extensive de distrugere, va trebui să planificați cu atenție cum să respingeți fiecare atac al adversarului, pentru a trece în cele din urmă la nivelul următor.

 

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.