Cum sa faci bani cu Bitcoin

Dacă vă decideți să vă ocupați cu exploatarea de Bitcoin, este posibil să vă confruntați cu o problemă gravă. Și anume că majoritatea site-urilor din acest subiect sunt create pentru utilizatorii avansați. Dacă nu sunteți un programator profesionist, nu aveți nici o experiență de lucru cu Ubuntu și Linux, și nu există decât o mică experiență de utilizare a unui Mac sau a unui PC, acest text vă va ajuta să începeți cu elementele de bază.

1. Cumpărați echipamente pentru exploatarea bitcoinelor

 

Extracția de Bitcoin este o activitate foarte competitivă. Cu fiecare zi care trece, utilizatorii cu cele mai recente echipamente pentru minerit devin din ce în ce mai mulți și devine din ce în ce mai greu să se câștige Bitcoin. Prin urmare, înainte de a începe acest lucru, trebuie să vă pregătiți bine. Este necesar să se facă calcule și să se înțeleagă dacă se va primi să profiți de acest loc de muncă.

În acest scop, este mai bine să utilizați un calculator pentru mineritul de bitcoine. Doar introduceți datele minerului de bitcoin pe care îl veți cumpăra și veți vedea cât de repede veți rambursa costurile și veți intra în plus. Rețineți că este posibil ca investiția inițială să fie de cel puțin $ 2000.

2. Ia un portofel Bitcoin

Mai întâi de toate, va trebui să alegeți un portofel. Din moment ce botcoinii sunt cripto valută, va trebui să vă păstrați banii undeva. Când aveți un portofel, asigurați-vă că aveți o adresă de poșetă. Este o succesiune lungă de litere și numere. Diferitele metode de obținere a adreselor publice de tip „bitcoin” (deschise) diferă de fiecare portofel, dar, de regulă, toate acestea sunt foarte simple. Rețineți că veți avea nevoie de o adresă publică de bitcoin, nu de o cheie privată, care este parola pentru portofel.

Dacă obțineți un portofel offline (de ex., Descărcați programul pe computerul dvs. și nu utilizați serviciul online), trebuie să faceți un alt lucru foarte important. Copiați portofelul de fișiere, transferați-l pe unitatea flash USB, imprimați-l și păstrați-l într-un loc sigur. Faptul este că, în cazul în care computerul se strică și nu aveți o copie a fișierului wallet.dat, veți pierde toate bitcoins dumneavoastră. Ei nu ajung la alt utilizator, ci doar dispar pentru totdeauna, ca si cum ai aruncat bancnote.

3. Selectați piscina pentru minerit

Acum că aveți un portofel, probabil că ardeți de nerăbdare să începeți activitatea minieră, dar dacă într-adevăr doriți să câștigați niște bani, ar fi bine să vă alăturați unei piscine. Piscina pentru minerit este un grup de mineriști care au combinat resursele lor de calcul pentru a produce mult bitcoin . Sensul muncii în echipă este că recompensa este acordată pentru blocuri – de regulă, blocul creat costă 12,5 bitcoins, iar un singur utilizator ar trebui să fie foarte norocos să obțină acești bani.

În piscină veți avea nevoie de algoritmi mici și mai puțin dificili și, datorită eforturilor colective, veți avea mai multe șanse să executați un algoritm mare și să câștigați bonusuri care vor fi distribuite între membrii grupului, proporțional cu contribuția lor la cauza comună. Ca rezultat, veți putea să câștigați mai mulți bani, iar investițiile dvs vor începe să aducă un profit.

Atunci când alegeți o piscină pentru minerit, întrebați-vă următoarele întrebări:

Prin ce principiu se calculează compensația?

Care este comisionul pentru minerit și retragerea bitcoinelor?

Cât de des găsesc blocurile (adică, cât de des veți primi o recompensă)?

Este ușor să trimiteți bitcoins?

Ce statistici oferă?

Cât de mult este piscina fiabilă?

Răspunsurile la majoritatea acestor întrebări sunt conținute în textul excelent de pe site-ul BitcoinTalk. În plus, o comparație detaliată a bazinelor pentru minerit este disponibilă în Bitcoin-Wikipedia. De exemplu, puteți lua în considerare piscina din Slush’s Pool. După înregistrare, veți primi un nume de utilizator și o parolă, pe care mai apoi trebuie să o introduceți pentru a lucra în acest grup.

Intrați pe site, și faceți clic pe „Înscrieți-vă aici” în partea de sus a ecranului și urmați instrucțiunile pas cu pas. După ce vă creați contul, va trebui să adăugați un „angajat” (Worker). De fapt, pentru fiecare calculator-miner, va trebui să înregistrați un ID separat, astfel încât piscina să vă poată urmări contribuția la cauza comună.

4. Instalați programe pentru miniere pe computer.

Acum, când pregătirile s-au terminat, sunteți aproape gata să începeți producția de bitcoane. Rămâne doar să instalați un program client pe computer pentru a gestiona echipamentul său pentru minerit. Diferitele computere necesită software diferit. Multe piscine au software-ul propriu, de exemplu, Bitminer, dar unele nu. Lista de programe pentru bitcoins miniere pot fi găsite aici. Dacă lucrați pe un Mac, puteți utiliza programul MacMiner. Cele mai populare programe pentru PC sunt BFGMiner și 50Miner.

5. Începeți mineritul de bitcoin

Acum sunteți gata începeți cu mineritul. Porniți minerul. Asigurați-vă că este conectat la computer (de obicei prin USB) și deschideți programul pentru miniere. Mai întâi, introduceți piscina, introduceți numele de utilizator și parola. Totul, procesul de mineritul bitcoinului a mers. Începeți să generați bile care arată participarea dvs la crearea următorului bloc. În funcție de piscina aleasă, participarea dvs într-un fel sau altul va fi recompensat cu acest sau acel număr de bitcoins. Este important să vă asigurați că ați introdus corect adresa dvs. de portofel în momentul înregistrării.

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.