Vânătorii au salvat un cerb care s-a agățat într-un copac

Vânătorii au salvat un cerb care s-a agățat într-un copac. Au mers pentru a ucide animalul, dar în schimb trebuia să-l salveze.

Vânătorii au salvat un cerb care s-a agățat într-un copac

Câteodată vânătoarea poate avea succes fără un trofeu. Oricât de paradoxal ar suna, dar locuitorii din Oigayo, care s-au dus la vânat și, în cele din urmă, nu au ucis animalul, dar l-au salvat, cred că vânătoarea a avut succes.

Auzindu-se un foșnet în pădure, vânătorii s-au apropiat cu grijă de animal, pentru a nu înspăimânta animalul. Și care a fost surpriza lor când au văzut cerbul. Locuitorul pădurii a fost prins de coarne în ramuri și nu a putut să iasă din această „captivitate” în nici un fel.

Aparent, căpriorul își freca coarnele de trunchi pentru a le rupe și să-și crească altele noi, dar a fost dus de val încât nu a observat cum s-a agățat strâns între ramuri. cerbul nu a putut să se elibereze independent. Nici vânătorii nu au putut profita de acesta situație pentru a-l vâna, deoarece vânătorii adevărați nu fac așa ceva. Dar ei nici nu puteau să lase cerbul în așa stare.

La început au încercat să îl salveze cu mâinile goale, însă el se zbătea așa de tare încât nu sa putut. Apoi au adus un lanț și au tăiat cu grijă o bucată de lemn.

Pe cadrele videoclipului postat de „Reporterul mobil”, puteți vedea cu ce prudență fac aceasta salvatorii. Cerbul, de îndată ce a simțit că crengile fusese desfăcute, imediat s-a repezit în pădure. .  Nici chiar mulțumesc nu a spus. Ar putea într-un semn de recunoștință să dea din cap.

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.