Revista Time a prezentat top 10 gadget-uri ale anului 2017

Experții revistei americane „Time” au compilat un rating de zece cele mai bune gadget-uri din 2017.

Zece cele mai bune gadget-uri din 2017

Liderul listei a fost consola de joc Switch de la compania japoneză Nintendo. Consola „hibridă” constă dintr-o tabletă cu ecran de 6,2 inch și controale wireless Joy-Con. Comutatorul este proiectat astfel încât să poată fi folosit atât ca atașament staționar, cât și pentru jocurile în mișcare.

Pe cea de-a doua poziție se află smartphone-ul iPhone X. Compilatorii notei de clasificare spun că noul smartphone de la Apple este destul de scump, iar inovațiile au apărut mai întâi la Android. Însă sistemul de recunoaștere a cadrelor și sistemul de identificare a feței, conform experților Time, va stabili un nou standard pentru smartphone-uri în viitor.

Al treilea loc dintre cele mai bune noutăți tehnice-2017 la luat laptopul Microsoft Surface. A fost apreciat în mod deosebit designul extern al gadgetului. Precum și capacitatea laptop-ului pentru a stoca o încărcare lungă, raportează RIA Novosti.

În top cinci, în conformitate cu Time, a fost inclus, de asemenea, un quadrocopter DJI Spark și smartphone-ul emblematic Samsung Galaxy S8.

Cel de-al șaselea loc la luat consola Super Nintendo (SNES) Classic, urmat de pachetul audio Amazon Echo (a doua generație), consola de jocuri Xbox One X și ceasul inteligent Apple Watch 3.

Ei bine, și în cele din urmă, primele 10 au închis camera Sony Alpha A7R III.

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.