O veveriță a atacat un polițist

O veveriță a atacat un polițist

Polițiștii nu au reușit să intre în casă, când au fost atacați imediat de veverița. Era puțin nebună … se pare. Oricum, a existat o astfel de impresie, deoarece o veverița obișnuită ar răscoli în mod pașnic nuci sau semințe și nu se va comporta așa.

Managerul de Comunicații al Poliției de Stat din New York a postat un videoclip în contul oficial Facebook în care ofițerii de aplicare a legii sunt atacați de o veveriță nebună.

Incidentul a avut loc în orașul Brockport. Familia a sunat poliția după ce a găsit un rozător în apartament. Ceea ce a cauzat un adevărat haos în bucătărie. Veverița, care se pare că a pătruns în apartamente prin fereastră. După care a ros biscuiții și a reacționat agresiv la orice încercare de o alunga.

Văzând ofițerii care au venit la apel, veverița a r

ealizat că era timpul să se retragă și s-au grăbit la atac. A sărit pe unul dintre polițiști și, în timp ce el sa îndepărtat de șoc, veverița a fugit într-o altă cameră. Judecând după film, situația la amuzat foarte mult pe cel de-al doilea polițist. El a început să glumească pe baza partenerului său speriat.

În cele din urmă, rozătoarea a fost prinsă. Și în curând veverița a fost eliberată în cea mai apropiată pădure.

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.