Top 5 telefoane care vor apărea în 2018

La toți ne plac cele mai noi gadgeturi. În acest articol vă v-om arăta top 5 telefoane care v-or apărea în 2018.

Top 5 telefoane care v-or apărea în 2018

1.IPhone 9

La ce trebuie să ne așteptăm de la iphone 9? Ne așteptăm la creșterea volumului de memorie RAM de până la 8 gigaocteți, un nou procesor A12 cu 8 nuclee, cu arhitectură pe 64 de biți, susținută de tehnologie precum la Samsung Galaxy S8.Camera 3D avansată – multisenzor, cu posibilitate de stabilizare optică, noi oportunități pentru biometrie, inteligenta Siri comparabil cu inteligența virtuală a blockbusterelor de la Hollywood și multe altele.

 

2.Samsung Galaxy S9 /S9+

Potrivit unor surse, prezentarea Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9 + va avea loc cu o zi înainte de lansarea oficială a expoziției Mobile World Congress (MWC), care va avea loc în perioada 26-22 martie. Astfel, anunțul lor va avea loc pe 25 februarie. Rețineți că, în ajunul lansării MWC în 2014 și 2015, au fost prezentate, respectiv, Galaxy S6 și Galaxy S7.

Aceleași surse au spus că Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9 + vor fi echipate cu camere duale principale cu un strat îmbunătățit anti-reflectorizant BBAR. De asemenea, ei pot împrumuta niște cipuri de pe iPhone X, cu toate acestea, care dintre ele nu sunt specificate. Este posibil ca acesta să fie un sistem de recunoaștere a feței pentru identificarea feței. În combinație cu noile nava-embleme, Samsung va furniza un nou set de căști Bluetooth wireless AKG.

3.Xiaomi Mi Mix 3

Potrivit zvonurilor anterioare, prezentarea Xiaomi Mi Mix 3 va avea loc în vara anului 2018. Imaginile schematice ale prototipurilor capturate pe net indică faptul că nava-pilot va fi echipată cu un ecran AMOLED fără cadru.

În plus față de suportul standard pentru încărcarea fără fir Qi și un scaner de față, modelul va fi în mod evident echipat cu un nou procesor Qualcomm Snapdragon 845 de 8 nuclee. Același model de procesor va fi utilizat într-un alt smartphone – Xiaomi Mi 7, care va fi introdus chiar mai devreme de Mi Mix 3 – în trimestrul I al anului 2018.De asemenea, insaiderii chinezi îi atribuie lui Xiaomi Mi Mix 3 o configurație de 8 GB de memorie RAM și 256 GB de memorie permanentă. Este de așteptat ca nava-pilot să fie echipată cu module Bluetooth 5.0, Wi-Fi 802.11ad și NFC – pentru a lucra cu sistemul de plăți Android Pay.

4.Huawei p11

Potrivit sursei, lansarea viitoarei embleme a Huawei poate fi așteptată în primul trimestru al anului 2018. El va primi un accent pe posibilitățile aparatului foto și ale sistemului inteligenței artificiale. Debutul oficial al Huawei P11 poate avea loc la MWC 2018, care va avea loc la Barcelona între 26 februarie și 1 martie.

Potrivit scurgerilor anterioare, smartphone-ul, codificat Huawei P11, va avea la dispoziție o cameră triplă principală cu un zoom hibrid de 5x și capabilă să fotografieze la o rezoluție de 40 megapixeli. Camera frontală este prevăzută a fi unică, la 24 de megapixeli. Ambele camere, în mod tradițional pentru serie, vor primi marca Leica.

5. LG G7

Aspectul inovator al smartphone-ului este realizat din sticlă și aluminiu ușor, care protejează telefonul de praf și chiar de umiditate.Criticii subliniază munca rapidă și calitatea sunetului telefonului. Iubitorilor de muzica le va place foarte mult. Acest lucru îl va face unul dintre cele mai bine vândute gadget-uri. O nouă cameră pătrată este ideală pentru fotografierea peisajelor.

 

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.