Un preparat care te va ajuta să mănânci ce vrei și să nu te îngrași !

Toți dorim să mâncăm ce dorim și să nu ne îngrășăm. În acest articol v-om vorbi despre un preparat care te ajută să mănânci ce vrei și să nu te îngrași.

Un preparat care te ajută să mănânci ce vrei și să nu te îngrași

Cercetătorii de la Universitatea Texas A & M din Galveston au făcut o descoperire care pretinde a fi  miraculoasă. Ei au creat un medicament care determină organismul să scape de grăsime. Și nu trebuie neapărat să renunțe la delicatesele preferate sau să meargă la sală.

Faptul este că, în condiții normale, atunci când volumul de celule grase crește, procesul de supraexprimare a proteinei NNMT este declanșat în organism. Și, la rândul său, încetinește metabolismul. Se dovedește un cerc vicios: cu cât mai multe celule de grăsime din corp, cu atât mai greu se pare că le arde.

Și principalul avantaj al noului medicament este tocmai acela că blochează proteina NNMT. Și accelerează metabolismul, în conformitate cu „Life”.

Mecanismul a fost deja testat de cercetători americani pe șoareci de laborator. În timpul experimentului, rozătoarele, recuperate în mod serios dintr-o dietă bogată în grăsimi, au primit un nou medicament. Și după zece zile au avut o pierdere în greutate de 7%. Iar masa grăsimilor albe și mărimea lipocitelor (celulele care conțin grăsimi) au scăzut cu 30%.

Mai mult, invenția a avut un efect de vindecare asupra funcționării corpului. De exemplu, medicamentul a redus nivelul colesterolului din sângele șoarecilor la valori normale, în ciuda faptului că în timpul experimentului animalele au continuat să mănânce alimente grase.

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.