Cele mai scumpe telefoane din lume

La toți ne plac gadget-urile cu cât sunt mai frumoase cu atât sunt mai scumpe. În acest articol vă v-om arăta cele mai scumpe telefoane din lume.

1.IPhone 3G King’s button

Acest telefon a fost făcut de către bijutierul australian Pete Aloison care face telefoane de lux din 1998. În 2009 el a lansat un iphone care a atras atenția oamenilor datorită briliantului imens încorporat în butonul Home. Deasemenea ecranul este încadrat de pietre mici, care totalizează 138 de bucăți, iar corpul este realizat dintr-un aliaj de aur roz, alb și galben. Costul lui este de $2,410,000.

2.Supreme Goldstriker IPhone 3G

Smartphone-ul dat a fost lansat În 2009. Corpusul lui este făcut din aur solid de 22 de carate și 136 de diamante care sunt încrustate în jurul ecranului. De asemenea el are o bijuterie care este situată pe singurul lui buton. Prețul lui este de $3,200,000.

3.IPhone 4 Diamond Rose

Acest model de Iphone este o copie a lui Iphone 4 cu excepția a 500 de diamante tăiate elegant, care cântăresc mai mult de 100 de carate. Sigla Apple a fost acoperită cu 53 de diamante iar restu decorează laturile smartphoneu-lui. Totodată un diamant roz care cântărește 7.4 carate – împodobește butonul central Home. Au fost lansate doar două exemplare. Prețul unuia este de $8,000,000.

4.IPhone 5 Diamond Black

Acest model a fost creat de bijutierul Liverpool Stuart Hughes. El este alcatuit din aur galben de 24 de carate, 600 de pietre mici au fost folosite pentru a decora capetele, alte 53 au fost cheltuite pe logo. De asemenea ecranul este protejat de un cristal de safir impenetrabil, iar butonul central este decorat cu un diamant de 26 de carate negru. Telefonul costă $15,300,000.

5.Falcon SuperNova Pink Diamond IPhone 6

Acest Iphone a fost prezentat de către marca de telefoane mobile exclusive Falcon. El este acoperit cu aur galben de 18 carate, iar în partea din spate, sub sigla Apple, se construiește un diamant roz. Există și variante de platină și aur de trandafir. Acesta este cel mai scump telefon din lume care costă $95,500,000.

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.