Se poate de îmbunătățit semnalul dacă ridici telefonul mai sus?

Se poate de îmbunătățit semnalul dacă ridici telefonul mai sus?

Despre eficiența metodei dacă se poate de îmbunătățit semnalul dacă ridici telefonul mai sus a fost recent exprimată de Lin Zhong, profesor de inginerie informatică la Universitatea Rice. De unde vine acest gest instinctiv și cum funcționează – este un mister. Dar milioane de utilizatori disperați, întrerupți de comunicare, continuă să ridice telefoanele ca și când ar fi apelat la ajutor. Deci, este vreun folos de la această metodă? La această întrebare răspunde lui Lin Zhong.

Nimeni nu vrea să se despartă de comunicare: cel mai probabil, atât tu cât și cunoștințele tale ați ajuns într-o situație când era necesar să suni urgent, dar din cauza lipsei de semnal pe ecran, era imposibil să faci ceea ce era dorit. Ce să facem în acest caz? Unul dintre primele lucruri care vă vine în minte este să ridicați telefonul mai sus. Nu va fi superfluă, dar în același timp nu va ajuta.

Problema este că comunicarea celulară este distribuită uniform. Și, prin urmare, dacă ridicați gadgetul în sus este pur și simplu fără rost. Cel mai bine este să mergeți și să căutați semnalul. Zhong constată că calitatea comunicării poate suferi nu numai în spațiul deschis, ci și în jungla de piatră, precum și din cauza clădirilor, care împiedică transmiterea semnalului către dispozitive.

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.