Cele mai rapide mașini din lume

În lume există o mulțime de mașini unele mai rapide decât altele. Astăzi vă v-om vorbi despre cele mai rapide mașini din lume.

1. Bugatti Veyron Super Sport „World Record Edition”

Această mașină este cunoscută în întreaga lume. Ea se crede că este cea mai rapidă mașină serială din lume. Modificația Super Sport „World Record Edition” poate atinge viteza de 431,072 km/h și atinge viteza de 100 km/h în 2.4 secunde.

2.Bugatti Chiron

Bugatti Chiron este cea mai nouă mașină prezentată de compania Bugatti. El are un motor w16 care scote 1500 cai putere. În modul normal , viteza maximă este de 380 km / h, însă o cheie specială ridică plafonul până la 420 km/h.

3. Koenigsegg One:1

Hipercarul Koenigsegg One:1 are așa denumire pentru că că puterea lui este 1:1 cu greutatea lui. El are 1360 cai putere datorită acestui lucru poate atinge viteza de 440 km/h. De asemenea poate ridica viteza de la 0 la 100 în 2,8 secunde. această mașină a fost lansată în doar 6 exempleare.

4.Hennessey Venom GT

În fața noastră se află ucigașul tuturor supercarelor posibile în tiraj mic. Venom GT poate dezvolta 440 km/h, iar pentru a-și lua viteza de la 0 la 100, are nevoie de 2,4-2,5 secunde.

5.Devel Sixteen

Devel Sixteen a fost făcută în Dubai cea ce nu este de mirare fiind cel mai important centru comercial și financiar din Emiratele Arabe Unite. El este echipat cu un motor de 16 cilindri car are 5.000 cai putere, și în teorie poate atinge viteza de 560 kilometri pe oră. De asemenea el poate accelera la 100 km / h în 1,8 s.

6.Thrust SS

Thrust SSC a bătut toate recordurile de viteză pe pământ. El este prima mașină care a trecut de viteza sunetului. Având 110 000 de cai putere el a atins viteza de 1228 km/h. Thrust SSC era echipat cu două motoare turbofan Rolls-Royce Spey cu tracțiune forțată, ele erau instalate la versiunea britanică a bombardierului american McDonnell Douglas F-4 Phantom II.

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.