Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9 Plus

În acest articol vă v-om prezenta cum v-or arăta smartphone-urile samsung Galaxy S9 și Galaxy S9 Plus.

Cum v-a arăta samsung Galaxy S9 și Galaxy S9 Plus

În Rețea au apărut noi detalii despre viitoarele smartphone-uri Galaxy S9 și Galaxy S9 Plus. Pe fundalul unui număr mare de concurenți, actualele Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus se remarcă cu o caracteristică importantă și anume cu prezența unui conector audio tradițional de 3,5 mm. Acum a devenit cunoscut dacă Samsung va păstra această componentă în modele noi. Judecând după plata de la Galaxy S9 și Galaxy S9 Plus, conectorul pentru căști nu va dispărea. Acesta va fi în continuare în locul obișnuit – pe partea USB a tipului C.

În Samsung Galaxy S9 Plus se vor stabili 6 GB de memorie operativă. De asemenea, în benchmark-ul este indicat faptul că smartphone-ul rulează Android Oreo. 

În plus, au apărut și fotografii ale panourilor frontale de la Galaxy S9 și Galaxy S9 Plus, care confirmă încă o dată că nu este nevoie să se aștepte la schimbări speciale în designul de noi produse. Smartphone-urile frontale vor fi identice cu predecesorii lor. Inovația principală a designului ar trebui să fie transferul scanerului de amprentă digitală la camera principală. Ultimul din modelul Galaxy S9 Plus va fi dublu.

Samsung Galaxy S9 v-a fi prezentat în luna Februarie 2018

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.