Trandafirul veșnic

Tuturor ne place mirosurile dulci ale trandafirilor, însă cu părere de rău aceștia nu țin mult și se ofilesc. Astăzi vă v-om vorbi despre trandafirul veșnic al cărui aromă durează.

Cum este făcut trandafirul veșnic

Secretul ei este că după tăiere, este procesată printr-o tehnologie specială de stabilizare. Umiditatea plantei este înlocuită cu glicerină, procesul de regenerare se încetinește, ceea ce ajută la prelungirea prospețimii și conservarea speciei originale. Trandafirul stabilizat nu se estompează și arată ca și cum ar fi crescut doar o clipă în grădina de primăvară. Floarea nu este numai în aparență, ci și tactil absolut nu se deosebește de cea proaspăt tăiată. Trandafirul etern sub sticlă are o aromă naturală plăcută. Mirosul poate fi simțit prin deschiderea unui capac transparent. Nu se estompează și nu arde.

 

Cum se întreține trandafirul veșnic

Trandafirul veșnic din balon nu necesită udare și lumina soarelui. Dimpotrivă, acesta își va păstra frumusețea și prospețimea mai mult timp dacă nu îl plasați la lumina directă a soarelui. Alegeți un loc în care floarea nu va fi încălzită excesiv de la surse de căldură naturale sau artificiale. De asemenea trebuie de evitat umezeala din interior.

Mulți oameni doresc să verifice designul, să studieze cum este creată, să atingă petalele și să afle cum miroase. Balonul poate fi îndepărtat, dar de multe ori nu este recomandat să se deschidă , deoarece aceasta va scurta durata de depozitare a plantei.

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.