Cele mai noi specii de animale descoperite

Oamenii de stiinta din intreaga lume in fiecare an descopera noi specii de animale.Astazi va vom vorbi despre cele mai noi.

Specii noi de animale

1.Maimuța care strănută

Este una dintre cele mai stranii primate pe care le-am vazut. Maimuta care strănută sau „Snubby” este numită așa datorită nasului ei cîrn care colectează apă de ploaie.Ea se găsește în nordul Myanmar și poate fi auzită cum strănută în zilele ploioase.Această maimuță a fost descoperită în 2015.

2.Păianjenul gigant mâncător de păsări

 

Potrivit cu denumirea ei această tarantulă este cea mai mare descoperită pînă în prezent. Ajungînd la o greutate de 170 de grame şi la o lungime a picioarelor de 30 de centimetri.În raționamentul ei intră animale precum, mamifere mici, şopârle sau chiar şerpi veninoşi. Ea a fost studiată în cursul anului 2006.

3.Cel mai mic melc din lume (Acmella nana)

Acest melc minuscul are aproximativ 0,7 mm înălțime. El este atît de mic încît poate trece prin urechea unui ac.Totodată el are o coaja alba strălucitoare, translucida și traiește pe dealuri calcaroase de pe insula tropicala.El a fost descoperit în 2015.

4.Şopârla cu coadă în formă de frunză (uroplatus phantasticus)

Această șopârlă care de parcă este luată direct dintr-un film de groază, neavînd pleoape și curaținduși-le cu limba. Ea are o capacitate foarte bună de a se camufla. De asemenea ea are cei mai mulți dinți dintre vertebratele de pe terra.

5.“Skeletorus” si “Sparklemuffin”

i ve

Aceste două specii de păianjeni care intră in classa păianjinilor păuni. Ei sunt  numiți așa din cauza dansurilor lor de curtare. Sparklemuffin e de culoare roșie și albastru in timp ce Sparklemuffin are marcaje cu alb și negru. Aceste specii de păianjeni se găsesc în Australia și au fost descoperiți în 2015.

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.