Asa arata noul BMW X7 !

Versiunea in serie a crossoverului BMW X7 va fi lansată în 2018, a spus producătorul. Și pentru a spori așteptările prelungite, exact la salonul Frankfurt, compania a pregătit un show-car numit Concept X7 iPerformance. El preconizează o mașină care nu va deveni doar un SUV mare, ci, prin definiția autorilor, o abordare cu totul nouă a luxului pentru marca BMW.

BMW x7

 

Din acest material video pute-ti observa cam cum va arata noul BMW X7 .


Prefixul numelui indică o instalare hibridă a BMW eDrive, creată pe baza unui motor turbo pe benzină. Acest lucru ar trebui să fie așteptat pe mașina în serie.

Bmw X7

Cabina cu șase locuri a noului BMW X7 , pe de o parte, se face pe principiul minimalismul, nu prea supraîncărcat cu detalii, dar interiorul   încearca să creeze un sentiment special de lux si spatialitate. Scaunele au atașamente compacte, astfel că există o mulțime de spatiu sub ele.

bmw x7

Centrul de divertisment  nu este doar o pereche de ecrane. Oferă fiecărui locuitor integrarea perfectă în lumea digitală și selecția individuală a conținutului de divertisment sau de afaceri. Pasagerii pot muta o pistă muzicală care poate fi redată dintr-un loc în altul, cu o mișcare a mâinii sau o partajă o notă găsită pe Web între ei.

Bmw x7

Pe internet au aparut deja unele frecvente video de la producerea acestui SUV marca BMW .

Puteti sa va exprimati parerea in comentarii mai jos , va place sau nu acest automobil ! 🙂

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.