Idei de cadouri pentru cei dragi !

Idei de cadouri pentru cei dragi

De multe ori cu totii ne confruntam mai devreme sau mai tirziu cu aceasta intrebare Ce cadou sa-i aleg , ca sa-i placa !

In prezent sunt multe firme ,servicii pe internet care ne pot ajuta in aceasta privinta ,desigur contra cost , plus ca iti propun ca sa procuri de la ei  cadourile de 3 ori mai scump .

Ei bine in continuare va voi propune citeva idei de cadouri pentru femei si pentru barbati !

Vom incepe cu ideile de cadouri pentru femei (partea frumoasa) 🙂 !

Desigur prima ideie ce ne vine in minte sunt florile . Florile bucura inima si ochii persoanei iubite ,insa cu parere de rau aceasta dureaza doar citeva zile . Asa ca vo-m opta pentru un cadou care sa-i aduca aminte de noi mai mult timp si in acelasi timp sa fie si practic !

1.Bijuterii.

Bijuterii

Bijuteriile mereu au cucerit inima femeilor ! Putem sa aflam din  timp ce preferinte are persoana draga si putem fi siguri ca nu vo-m da gres !

2. O sedinta (sau mai multe) SPA .

Spa

Certificat cadou in SPA centru  ! In certificatul cadou pot fi incluse diverse proceduri si servicii . La fel  cu ajutorul specialistilor cu experienta puteti sa alcatuiti programe SPA individuale.

3. O vacanta .

Vacanta la mare

Fie ca e la mare la munte sau la Paris ,o vacanta de citeva zile cu siguranta va surprinde placut persoana iubita.

4.Trandafirul Vesnic

Trandafirul Vesnic

 

 

 

 

 

 

 

Florile iubirii  se păstrează un sfert de veac fără să-şi piardă prospețimea. Vorbim despre trandafirii nemuritori sau altfel spus criogenaţi. O floare poate rămâne intactă timp de 25 de ani, secretul fiind în procesul de conservare.  „E un proces de 3-5 săptămâni, undeva la o temperatură de -50, -85 de grade. La nivel molecular așa să îi spunem, picăturile de apă care sunt în trandafir ele sunt înghețate, apoi când sunt scoase florile ele sunt extrase, fiind vapori deja de apă”.

Fiecare trandafir este selectat minuțios. Atât tulpina, cât și floarea trebuie să aibă un aspect impecabil. Spre deosebire de rozele obișnuite, trandafirii criogenați nu necesită îngrijire specială.  „Principalul să nu fie la umiditate înaltă, să nu fie la razele directe ale soarelui. Nu trebuie udate, frezate sau prelucrate cu ceva”.

5.Multe ciocolate

Ciocolata cadou

Sau de ce nu un buchet de ciocolate !

Buchet de ciocolata

Desigur ca sunt și cadouri mai putin costisitoare pe care le putem dărui cum ar fi :

 1. O husa draguță pentru telefon.
 2. Un set de lengerie.
 3. O jucărie moale.
 4. O cana funny.
 5. Un parfum
 6. Un portofel.
 7. Un set de cosmetica.
 8. Un maiou hazliu.
 9. O pereche de caști audio.
 10. O fotosesie cu un fotograf profesionist.

 

Vom continua cu ideile de cadori pentru barbati !

Desigur ca de multe ori ne vine in minte ciorapii si spuma de ras cind ne gindim la cadouri pentru partea puternica , dar asta-zi vom vedea alte variante 🙂 !

1.Un ceas de mina !

Ceas de mina

Ceasul de mina va fi mereu un cadou placut pentru un barbat .Daca aveti posibilitate puteti procura un ceas de firma care desigur ca va fi mai durabil si va arata mult mai solid.

 2.Un gadget

Gadgeturi pentru barbati

Idei de cadouri pentru barbati pot fi si Gadgeturile! Sunt multe gadgeturi care pot bucura inima oricarui barbat chiar daca e trecut de 25 de ani.

 1. Smartwatch
 2. Boxa audio portabila
 3. Action Camera
 4. Aparat foto DSLR
 5. Casca cu Ochelari VR
 6. Accesoriu pentru cheile de la masina cu numele lui sau nr. masinii

 7. Drona
 8. Scaun pentru calculator
 9. Powerbank
 10. Video recorder pentru automobil

 

3.Daca ciorapi atunci :

cadou ciorapi

4.Si barbatii iubesc florile 😀

Eat bucket

5.Cana termica personalizata

Cana termica personalizata

6.O băutură de elita

Bautura de elita cadou

7.Instrumente în forma de ciocolata

Instrumente din ciocolata

Cu siguranță , acestea sunt doar câteva idei de cadouri care sper ca va vor ajuta .

Orice cadou indiferent de preț cu siguranță ca va fi prețuit de persoana draga , cum se spune – „Nu cadoul contează dar contează motivația”

DUPĂ cum poate bine ştiţi, oferirea de cadouri este adesea dictată de tradiţie. În majoritatea culturilor există ocazii când oferirea de cadouri este un lucru aşteptat. Aceste cadouri pot fi oferite ca simbol al respectului sau ca expresie a iubirii. Multe dintre ele nu sunt folosite niciodată de către cel care le primeşte; altele ajută la satisfacerea unor necesităţi reale şi sunt apreciate foarte mult.

Nu uitați un lucru , pute-ti dărui cadouri cu orice ocazie nu neapărat sa fie un eveniment special. Dăruiți din toată inima !

Ps: cadourile pe neașteptate sunt cele mai placute 😉 !

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.